برگزاری کرسی آزاد اندیشی با حضور حجت الاسلام و المسلمین ایمان کشوری دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلام

۱۴۰۲/۰۲/۲۲

این جلسه با قرائت آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی ایران آغاز گردید. سپس آقای دکتر سهرابی -ریاست محترم دانشگاه ملی کوهدشت- درباره بحث افزایش جمعیت صحبت کردند و ادامه بحث را به آقای کشوری سپردند.
ابتدا یکی از دانشجویان دانشکده، نظر خود را درباره فرزندآوری مطرح کرد و سپس آقای کشوری شروع به ایراد سخنرانی کردند. ایشان ضمن تأکید بر برگزاری چنین کرسی هایی، بحث جمعیت قبل و بعد از انقلاب را مقایسه کردند و افزودند: زن ها نسبت به گذشته دارای فهم و درک عمیق تر شده اند. در بحث فرزندآوری فقط بانوان موضوعیت ندارند؛ پدران نیز باید مورد خطاب واقع شوند. ایشان بر لزوم ادامه جلسات در این باره تأکید کردند و در پایان جلسه، از دانشجویان نیز پذیرایی به عمل آمد.
🏫 آمفی تئاتر دانشگاه ملی کوهدشت

۱۴۰۲/۰۲/۲۲ - ۰۸:۰۵