نشست پرسش و پاسخ جمعی از دانشجویان با ریاست محترم دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۱/۱۲/۱۶

این نشست، روز شنبه، 13 اسفندماه با برنامه‌ریزی شورای صنفی دانشجویان برگزار شد.

در این نشست، دانشجویان، دیدگاه‌ها و مطالبات صنفی و دانشجویی خود را مطرح کردند و دکتر مرتضی سهرابی ، رئیس دانشگاه به پرسش‌های دانشجویان پاسخ دادند.

دکتر سهرابی ، در سخنانی از شورای صنفی دانشجویان دانشگاه به‌خاطر پیگیری برای برگزاری نشست‌ها با مسئولان دانشگاه، قدردانی کرد و برگزاری چنین نشست‌هایی را یک فرصت مناسب دانست که بین دانشجویان و مدیر دانشگاه، فضایی شکل می‌گیرد که برآساس آن و بدون واسطه، مشکلات و مطالبات صنفی دانشجویی مطرح می‌شوند.

رئیس دانشگاه در بخش دیگری از گفته‌هایش، خواستار این شد که ارتباط بین دانشجویان و مدیر دانشگاه بیشتر شود.

همچنین دکتر سهرابی تصریح کرد فعالیت شورای صنفی دانشجویان بایستی افزایش یابد.

گفتنی است شورای صنفی دانشجویان دانشگاه، نشست‌های متعددی به‌صورت دوره‌ای با مسئولان دانشگاه برگزار می‌کند تا مطالبات صنفی دانشجویان، در فضایی تعاملی، با مدیر دانشگاه در میان گذاشته شوند.

۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - ۱۴:۲۵