برگزاری جشن نیمه شعبان در دانشگاه ملی کوهدشت

۱۴۰۱/۱۲/۱۶

ابتدای این مراسم با ذکر آیاتی چند از کلام الله مجید و سرود ملی ایران آغاز شد. در ادامه آقای دکتر سهرابی، ریاست محترم دانشگاه این روز را به دانشجویان، اساتید و حاضران جمع تبریک گفتند.

این جشن با سخنرانی حجت الاسلام سبحانی ، رییس حوزه علیمه باقرالعلوم شهرستان کوهدشت- ادامه پیدا کرد. ایشان فرمودند: برای سرنوشت دنیا سه نظریه وجود دارد.

گروهی معتقد به نابودی کشورهای ضعیف یا سلطه قدرت ها بر آنها است. گروهی دیگر معتقد هستند قدرتهای عظیم بر سر منافع با یکدیگر به جنگ می افتند. اما نظر اسلام درباره آخر الزمان چیز دیگری است و آن هم در دست گرفتن زمین توسط صالحان است.

در ادامه جشن، آقای روشنی ، مداح اهل بیت دقایقی به مولودی خوانی پرداختند و در پایان مراسم پس از برگزاری مسابقه از حاضران مجلس پذیرایی به عمل آمد.

گفتنی است این مراسم به همت امور فرهنگی و شورای صنفی دانشجویی مرکز آموزش عالی کوهدشت در روز دوشنبه مورخ 15/12/1401 برگزار گردید.

۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - ۱۲:۴۳