بازدید جناب آقای دکتر سهرابی ریاست محترم مرکز آموزش عالی کوهدشت از خوابگاه محل سکونت دانشجویان

۱۴۰۱/۰۷/۲۵

جناب آقای دکتر سهرابی ریاست محترم مرکز به همراه آقایان علی شرفی سرپرست محترم امور عمومی و بهمن محرابی کارشناس محترم اداره تغذیه مرکز در یکشنبه شب مورخ 1401/07/24 از خوابگاه محل سکونت دانشجویان بازدید نمودند.

این بازدید که به منظور خوش آمد گویی به دانشجویان ورودی های جدید و آشنایی دانشجویان با مجموعه دانشگاه بود و همچنین شنیدن دغدغه ها - مشکلات - پیشنهادات و انتقادات دانشجویان به عمل آمد. در این بازدید سه ساعته جناب آقای دکتر سهرابی از تمامی اتاق های خوابگاه به صورت خصوصی و صمیمی با دانشجویان گفتگو نموده و از نزدیک در جریان مشکلات مربوطه قرار گرفتند و سپس با مسئولین محترم خوابگاه جهت رفع مشکلات موجود بعد از پایان جلسه در محل سرپرستی خوابگاه جلسه داشتند و اهم موارد و مشکلات رو مطرح نموده و مسئول مربوطه در این زمینه قول مساعد داده که مشکلات را در اسرع وقت حل و فصل نمایند.

۱۴۰۱/۰۷/۲۵ - ۰۷:۴۸