بازدید معاونت محترم پشتیبانی دانشگاه لرستان از مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۴۰۱/۰۷/۰۲

بازدید معاونت محترم پشتیبانی و توسعه دانشگاه و هیات همراه از مرکز آموزش عالی کوهدشت در روز چهارشنبه مورخ 30/06/1401

جناب آقای دکتر علیزاده معاونت محترم پشتیبانی، جناب آقای دکتر عارف نژاد مشاور محترم معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه، و مهندس شاکرمی مدیر محترم عمرانی دانشگاه در مورخ 30/06/1401 از مرکز آموزش عالی کوهدشت بازدید نمودند. همچنین در این بازدید نشستی صمیمی با ریاست و پرسنل محترم مرکز داشتند و از نزدیک در جریان مشکلات دانشجویان، ساختمان و پرسنل این مرکز قرارگرفتند.

• مهمترین مشکلاتی که در این نشست مورد ارزیابی و بررسی مطرح گردید بحث جابجایی ساختمان دانشگاه بود که با پیگیری و بازدید از اماکن معرفی شده، بنا بر این شد که در اسرع وقت موضوع پیگیری و تا حصول نتیجه اقدامات لازم جهت جابجایی ساختمان دانشگاه به عمل آید.
  • بحث کمبود نیروی انسانی در حوزه های اداری – آموزشی – انتظامات – و خدمات نیز در این نشست مطرح گردید.و قول مساعدت داده شد.
  • بحث خرید ملک ساختمان آموزشی دانشگاه پیام نور واقع در منطقه داود رشید مصوبه هیات امنا دانشگاه لرستان نیز مطرح گردید.
  • همچمنین در این بازدید از خوابگاه محل سکونت دانشجویان بازدید به عمل آمد. و مذاکرات لازم با مسئول محترم خوابگاه جهت اسکان و رفاه داشجویان این مرکز به عمل آمد.
  • بحث تامین به موقع سوخت موتورخانه ساختمان این مرکز نیز مطرح و دستور پیگیری آن و دریافت سوخت مورد نیاز قبل از شروع فصل سرما داده شد.
  • همچنین جناب آقای دکتر علیزاده دستورات لازم جهت فراهم گردیدن تحصیل و رفاه دانشجویان در محل تحصیل و خوابگاه دانشجویان را دادند.
  • در خصوص اردوی دانشجویان به مشهد مقدس با ظرفیت 44 نفر قول مساعدت داده شد.

۱۴۰۱/۰۷/۰۲ - ۱۲:۲۶