پیام رئیس مرکز آموزش عالی کوهدشت به‌مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید/ خوش‌آمدگویی به دانشجویان نو ورود

۱۴۰۱/۰۶/۲۹

به نام خداوند جان و خرد

ماه مهر، آغاز بهار دانش و پژوهش است و هر ساله با فرا رسیدن آن، عطر شور و نشاط در فضای دانشگاه دمیده می شود و جویندگان علم و دانش را به وجد می آورد تا با شروع سال تحصیلی، حرکتی پرشتاب را در مسیر پیشرفت های علمی و شکوفائی اندیشه و ایمان آغاز نمایند. امید است با توکل به خداوند متعال، دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت در مسیر کسب علم و دانش وتهذیب نفس تلاش مضاعف نموده و در آینده با علم و معرفت خود در مسیر اعتلای اهداف و آرمان های بزرگ کشور عزیزمان با صلابت و ثابت قدم حرکت نمایند.

اینجانب ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان جدید الورود، فرارسیدن سال تحصیلی جدید و آغاز دانشین بهار علم و دانش را به جامعه دانشگاهی، اساتید بزرگوار، کارمندان دلسوز و دانشجویان عزیز مرکز آموزش عالی کوهدشت صمیمانه تبریک عرض می نمایم و توفیقات روزافزون ایشان را در تمامی عرصه ها از درگاه خداوند متعال خواستارم.

و من الله توفیق
مرتضی سهرابی چگنی