اطلاعیه مهم و فوری در خصوص دریافت کارت واکسن توسط دانشجویان با توجه با هشتاد و هفتمین جلسه ستاد ملی کرونا مبنی بر لزوم از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

۱۴۰۰/۰۷/۱۸

به اطلاع کلیه دانشجویان این مرکز می رساند با توجه به هشتاد و هفتمین جلسه ستاد ملی کرونا،به تاریخ ۱۴۰۰/۷/۱۰ مبنی بر لزوم از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در کوتاه ترین زمان ممکن،از آنجا که لازمه انجام این تصمیم و اقدام در خصوص آن،به واکسیناسیون قاطبه جامعه دانشگاهی بستگی دارد. لازم است دانشجویانی که نسبت به انجام واکسیناسیون اقدام نموده اند به منظور پایش دانشجویان با مراجعه به سامانه https://vcr.salamat.gov.ir/fa نسبت به دریافت کارت واکسن اقدام و ارسال آن به شماره واتس آپ ۰۹۲۲۰۹۶۸۲۲۱ در اسرع وقت اقدام نمایند.

بدیهی است دانشجویانی که تا کنون نسبت به انجام واکسیناسیون اقدام ننموده اند موظف اند هر چه سریعتر نسبت به انجام این مهم اقدام و نتیجه را به شماره واتس آپ ذکر شده اعلام نمایند. عدم اقدام در این زمینه به دلیل غیر موجه،عوارض و تبعات جدی در فرایند تحصیلی این گونه دانشجویان خواهد داشت.

"روابط عمومی مرکز آموزش عالی کوهدشت"

۱۴۰۰/۰۷/۱۸ - ۰۰:۰۰