برگزاری مراسم گرامیداشت دهه فجر با همکاری دانشگاه های شهرستان

۱۳۹۳/۱۱/۱۹
در این مراسم که به همت کمیته فرهنگی – هنری و کمیته دانشجویی مرکز آموزش عالی کوهدشت، دانشگاه فرهنگ و هنر و دیگر دانشگاه های سطح شهرستان و با همکاری اداره ارشاد و در سالن ارشاد این شهرستان برگزار شد، به مناسبت 36 امین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برنامه های متنوعی با حضور فرماندار آقای محمدی، و حجت الاسلام گراوند امام جمعه موقت شهرستان، روسا، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ها برگزار گردید.تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، پخش سرود مقدس مجهوری اسلامی ایران، پخش کلیپ در رابطه با دهه فجر، سخنرانی، قرائت اشعار لکی توسط شاعران شهرستان کوهدشت، توزیع بروشور، اجرای موسیقی و اهدای جوایز مسابقات ورزشی از جمله برنامه های این مراسم بود. در این مراسم حجت الاسلام گراوند امام جمعه موقت شهرستان کوهدشت در مورد وقایع سال 57 و شخصیت برجسته امام خمینی (ره) و همچنین فرماندار جناب آقای محمدی در رابطه با دهه فجر و نقش جوانان در پیبشرفت جامعه به ایراد سخنرانی پرداختند.در پایان این مراسم از طرف مرکز آموزش عالی کوهدشت بروشورهایی در رابطه با دهه فجر و پیروزی انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی ایران در بین حضار توزیع شد.

۱۳۹۳/۱۱/۱۹ - ۰۰:۰۰