تجهیز مرکز آموزش عالی کوهدشت با اعتبار 200 میلیون تومان.

دكتر امين جایدری، ریاست مرکز آموزش عالی کوهدشت در اين خصوص گفت: خرید تجهیزات آزمایشگاه فیزیک، خرید 2 هزار جلد کتاب با اعتبار 35 میلیون تومان، هوشمند‌سازی 4 کلاس درس، خریداری سرور و همچنین خرید تجهیزات اداری مورد نیاز جهت تجهیز مرکز آموزش عالی کوهدشت با اعتبار 200 میلیون انجام شده است. وی با اشاره به تحصیل 200 نفر دانشجو در 2 رشته ریاضیات کاربردها و زبان انگلیسی در مرکز آموز عالی کوهدشت افزود: اولین گروه از دانشجویان این مرکز تک جنسیتی که شامل 43 نفر از دانشجویان دختر هستند، بهمن‌ماه سال جاری در مقطع کارشناسی فارغ‌التحصیل می‌شوند. رئیس مرکز آموزش عالی کوهدشت گفت: این مرکز فاقد فضای آموزشی و اداری مستقل است و به همین دلیل کلاس‌های آن در حال حاضر به صورت استیجاری در محل دانشگاه آزاد کوهدشت برگزار می‌شود. جایدری تصریح کرد: انتظار داریم که مسوولان این شهرستان در راستای تامین فضای آموزشی مرکز آموزش عالی کوهدشت که جزو مراکز اقماری دانشگاه لرستان است، همکاری لازم را داشته باشند.

۱۳۹۳/۱۰/۱۳ - ۰۰:۰۰