بیانیه بسیج کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت به مناسبت گرامیداشت حماسه 9 دی

۱۳۹۳/۱۰/۰۶
بسیج کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت به مناسبت گرامیداشت ششمین سالگرد حماسه نهم دی بیانیه ای صادر کرده که متن این بیانیه بدین شرح است: نهم دی ماه روز تجدید بیعت تاریخی مردم متدین و بصیر ایران با ولایت، امام و ارزش های اصیل انقلاب اسلامی بود. با نگاهی دوباره به حوادث سال 88 وبه تبع آن حماسه 9 دی نقشه ها وافکار دشمنان انقلاب برای مسخ ونسخ انقلاب نمایان میشود وبصیرت همیشگی ملت ایران اسلامی نمایان تر. تاریخ 36 ساله انقلاب اسلامی مملو از نقاط عطفی است که در اذهان ملت شریف و ولایت مدار ایران اسلامی نقش بسته است. دوران غرور آفرین دفاع مقدس ، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و پیشرفتهای هسته ای از نمونه های بارزی است که جزء هویت هر ایرانی ولایت مدار و متعهد می باشد. و در این عرصه دشمنان و فتنه گران همواره در تلاش بوده اند که مسیر رشد و شکوفایی ملت ایران را سد کنند که با بصیرت ملت و رهبری مدبرانه رهبرفرزانه انقلاب ناکام گشته اند. فتنه بعد از انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 از دیگر نقشه ها و ترفندهای معاندان و مغرضان نظام بود که با بصیرت ملت شریف و شهیدپرور ایران در حماسه 9 دی 88 نقش بر آب شد. دشمنان از این نکته غافل بودند که ملتی که با حسین بن علی(ع) و قیام خونین عاشورا عهد بسته است، ظلم و ستم و فتنه گری را تحمل نمی کند و با همان روح عاشورایی به خروش می آید و حماسه های عظیم خلق می کند. آری به گفته رهبر فرزانه انقلاب نهم دی 88، حادثه کوچکی نیست بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه، حرف اصلی ملت ایران، یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعده‌های الهی تبیین شود. بسیج کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی و پیروزی ملت مومن و ولایت مدار ایران اسلامی همراه باملت عزتمند ایران اسلامی در روز نهم دی ماه به تبعیت از مقام معظم رهبری به ندای با بصیرت امت شهید پرور ایران اسلامی لبیک گفته و در راهپیمایی با شکوه 9 دی شرکت می نماید و از دیگر اقشار جامعه نیز دعوت بعمل می آورد.

۱۳۹۳/۱۰/۰۶ - ۰۰:۰۰