برگزاری کارگاه مشاوره تحصیلی موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد ویژه دانشجویان رشته زبان وادبیات انگلیسی در مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۳/۰۹/۱۰
دومین کارگاه مشاوره تحصیلی « موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد» روز دوشنبه با حضور دکتر کیانی، دکتری رشته مشاوره تحصیلی و عضو سازمان مشاوران تحصیلی کشور، روز دوشنبه مورخ 10/9/93 ساعت 30/11 تا 13 در سالن آمفی تئاتر مرکز آموزش عالی کوهدشت برگزار گردید. در این جلسه که با پرسش و پاسخ دانشجویان و استقبال آنها همراه بود دکتر کیانی در مورد رشته های زبان و ادبیات انگلیسی و ریاضیات و و آزمون کارشناسی ارشد مطالبی بیان کردند. ایشان با تاکید بر داشتن اعتماد به نفس و عزت نفس ابراز داشتند که با وجود این دو عامل می توان به موفقیت های بزرگی دست پیدا کرد. همچنین در مورد انواع رشته ها و سطح دانشگاه های کشور، داشتن انگیزه و نقش برنامه ریزی در دست یابی به موفقیت در آزمون کارشناسی ارشد نکات مفیدی را برای دانشجویان بیان کردند.

۱۳۹۳/۰۹/۱۰ - ۰۰:۰۰