برگزاری جشن عید سعید غدیر خم ویژه دانشجویان جدید الورود در مرکز آموزش عالی کوهدشت

به منظور گرامیداشت دهه ولایت و عید سعید غدیر خم مراسم جشن دانشجویان جدید الورود با حضور تمامی دانشجویان ، اساتید و کارکنان مرکز و مهمانانی از دیگر دانشگاه های شهرستان و با حضور امام جمعه موقت شهرستان ، حجت الاسلام و المسلمین گراوند روز یکشنبه 20/7/93 در سالن آمفی تئاتر مرکز آموزش عالی کوهدشت برگزار شد. در این مراسم حجت الاسلام گراوند با معرفی عید غدیر بعنوان بزرگترین عید مسلمانان گفت : غدیر روز اکمال دین و موجب خوشنودی خدا و سرآغاز ولایت علی(ع) است. رسول خدا در این روز حجت را بر همگان تمام کرد چرا که جز مولای متقیان، علی (ع) شخص دیگری این شایستگی و لیاقت را نداشت که جانشین پیامبر شود. ایشان با اشاره به فراوانی ذاکرین حادثه غدیر به تشریح آن از منظر آیات و روایات پرداختند. اجرای موسیقی محلی ، مداحی خوانی ، اجرای مسابقه و شعر طنز و اهدای هدیه به برگزیدگان مسابقه کتبی حفظ خطبه غدیر از دیگر بخش های این مراسم بود.

۱۳۹۳/۰۷/۲۱ - ۰۰:۰۰